sunmaster-knikarmschermen-verandahome-1
verasol-onderdakzonwering-op-veranda-1800x500x1-1200x400x1

"Wij zijn zeer tevreden met de bijpassende Profiline veranda zonwering!"

zonnedoeken-zonwering-1800x500x1-1200x400x1

Greenline zonnedoeken zijn eenvoudig zelf te monteren in elke veranda of tuinkamer.

sunmaster-screeens-verandahome-1

Accessoires: Zonwering

Zonwering is geen overbodige luxe tijdens warme zomerdagen. Wanneer de zon op volle kracht naar binnen schijnt, warmt uw woning automatisch op. Door buitenzonwering te plaatsen, houdt u uw woning en terras koel en kunt u onbezorgd genieten van de zomer zonder direct te verbranden of last te hebben van de warmte. 

 

Verschillende soorten zonwering

Bij Verandahome vindt u versschillende soorten zonwering. Afhankelijk van uw wensen en van waar u de zonwering wilt plaatsen, past de een beter in uw situatie dan de ander. Zo vraagt een veranda om andere zonwering dan een balkon. Verandahome heeft verschillende soorten veranda zonwering, maar ook verticale zonwering, zoals screens en rolluiken, en horizontale zonwering, zoals knikarmschermen en uitvalschermen. De horizontale zonwering klapt naar buiten uit en biedt daardoor ook buiten, op uw terras bijvoorbeeld, beschutting. Verticale zonwering biedt volledige wering van de zon, terwijl horizontale zonwering ideaal is wanneer u de zon deels wil weren. 

 

Elektrische zonwering

Bij bijna ieder type zonwering is het ook mogelijk om er voor te zorgen dat deze elektrisch bediend kan worden. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende motoren, schakelaars en afstandsbedieningen. Zo kunt u eenvoudig uw zonwering in- en uitklappen.

 

Zonwering op maat

Verandahome levert uw zonwering op maat. Zo bent u er altijd van verzekerd dat deze past in uw situatie. Ook heeft u verschillende keuzes wat betreft kleur. Kies hieronder het soort buitenzonwering dat bij u past. 

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een zonweringNeem dan contact op met Verandahome Hapert, Tilburg of Waalwijk of vraag direct een offerte op maat aan.

 

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Profiline zonwering
Lees meer profiline-zonwering.280x234x1
Greenline zonnedoeken
Lees meer zonnedoeken
Onderdakzonwering type T90
Lees meer verandahome-t90
Onderdakzonwering type T350
Lees meer verandahome-t350
Screens
Lees meer sunmaster-screeens-xs-verandahome
Knikarmschermen
Lees meer sunmaster-knikarmschermen-xs-verandahome
Rolluiken
Lees meer sunmaster-rolluiken-xs-verandahome
Uitvalschermen
Lees meer sunmaster-uitvalschermen-xs-verandahome
 

Profiteer van scherpe prijzen in onze online showroom!

Laat u inspireren of maak direct een afspraak.