Aluminium carport

Offerte aanvragen

Wilt u uw woning of tuin uitbreiden met een aluminium carport? Ontdek dan snel het aanbod en laat u verrassen door Verandahome. Wij zijn een officiële dealer van het merk Verasol en hebben ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Met een carport beschermt u uw auto tegen alle weersinvloeden.

Een aluminium carport van Verandahome

Verandahome is de perfecte partner wanneer u een aluminium carport wilt realiseren. Verandahome werkt uitsluitend met de beste materialen en is dealer van Verasol carports. Daarnaast heeft Verandahome zeer ervaren vakmensen in huis en zorgen wij ervoor dat u van begin tot eind van een perfecte service geniet. Ook zorgen wij voor een passend ontwerp en de benodigde vergunningen.

De voordelen van een aluminium carport

Een aluminium carport heeft meerdere voordelen. Als eerste biedt een carport het hele jaar door bescherming. Zo is uw auto in de herst en winter beschermd tegen vallende bladeren en neerslag en in de lente en zomer tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. Daarnaast vergroot u uw leefruimte en behoudt u de garage voor andere zaken. De aluminium carport is zowel aan huis als los te plaatsen. Hierdoor is een carport ook geschikt als terrasoverkapping of over een zwembad. Bij het plaatsen van een carport zijn bouwkundige aanpassingen aan uw woning niet nodig.

Verasol aluminium carport

Een aluminium carport van Verasol?

Bij Verandahome vindt u ook carports van het merk Verasol. De carports van Verasol zijn leverbaar in diverse maatvoeringen en in de kleuren structuurlak wit en antraciet. Daarnaast kunt u kiezen voor een vlakke dakconstructie of juist een gebogen constructie.

Showrooms Verandahome

Twijfelt u nog over de aanschaf van een aluminium carport bij u aan huis? Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres. Wij zien u graag en helpen u verder voor persoonlijk advies.