steelart-tuinkamer-verandahome

Uniek en eigentijds

Steel-Art

Geef uw buitenverblijf een unieke en eigentijdse uitstraling met Steel-ART. Ontdek het comfort van glazen wanden met een draai-/vouwsysteem in steellook design van Metalura.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Steel-ART verwijst door zijn 'steellook' naar de industriële periode van de jaren 20 en 30 uit de vorige eeuw. De steellook kozijnen van Metalura zijn ongekend populair en geven uw overkapping of buitenverblijf een geheel eigen stijl. Voor deze Steel-ART glazen wanden combineerde Metalura topkwaliteit aluminium met een exclusief en smaakvol design. Dankzij maatwerk en het unieke draai-/vouwsysteem van Metalura zijn de glazen wanden toepasbaar in vrijwel iedere situatie en in elk type overkapping. Steel-ART is perfect te combineren met natuurlijke materialen.

Geef uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur een unieke uitstraling. U vindt de Steel-ART draai-/vouwsystemen in onze showroom in Hapert.

CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN

Daarkom kiest u voor steel-ART:

 • Exclusief en smaakvol design
 • Topkwaliteit aluminium
 • Maatwerk
 • Uniek draai-/vouwsysteem
 • Toepasbaar in vrijwel iedere overkapping

 

Kleuren

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Speciale poedercoating voor het steellook effect.

Glazen vouwwand

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Dankzij het draai-/vouwsysteem kunt u de wand volledig tegen de gevel openklappen.

Ontwerp

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Volledige vrijheid in de roedeverdeling.

Glas

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Gehard veiligheidsglas en altijd maatwerk.

Steel-ART Draai-/vouwsystemen

Specificaties

De exclusieve uitstraling van Steel-ART is een meerwaarde voor uw woning. Bij Verandahome leveren we Steel-ART slimme beglazing altijd als maatwerk. Het glazen draai-/vouwsysteem zorgt dan voor een naadloze integratie in uw buitenverblijf, tuinkamer, kapschuur of overkapping. Met Steel-ART geniet u het gehele jaar van uw tuinkamer of overkapping.

Extra opties voor uw Steel-ART draai-/vouwsysteem

Kiest u voor Steel-ART glazen wanden met het draai-/vouwsysteem? Dan kunt u zelf de roedeverdeling bepalen afgestemd op de stijl van uw woning of buitenverblijf. Wilt u een asymmetrische verdeling of heeft u juist liever een vierkante indeling? Ook alleen omkaderd glas is mogelijk. De profielen en de roedeverdeling zijn in plaats van steellook ook af te stemmen op de kleur van uw kozijnen. Het draai-/vouwsysteem van Metalura is gebaseerd op een hangende constructie. De onderrail is dan volledig in de vloer weggewerkt en daardoor heeft u een onbeperkte doorgang.

Steel-ART is ook beschikbaar als glazen schuifwand over een onderrail wanneer de dragende constructie van uw buitenverblijf niet sterk genoeg is. Bij Steel-ART glazen schuifwanden is er een vaste verdeling van de roedeverdeling.

Design

Unieke en Moderne Steel look

Panelen

Glaswand in 8 mm glas met structuur gecoat aluminium.

Geleiding

Soepel en eenvoudig opvouwbaar.

Glaswand

Schuif- of draai-/vouwsysteem.

Steel-ART

Unieke en Moderne Steel look.

Maatwerk

Toepasbaar in elke situatie.

Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol folder c01-2024
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.