fiano-01_glasschuifwand_verandahome

Stijlvolle wanden

Fiano glazen schuifwanden

Met de Deponti Fiano glazen schuifwand wordt uw overkapping in een handomdraai een prachtige tuinkamer! Een plek waar u het hele jaar door kunt genieten van de tuin en het terras. Uw nieuwe favoriete leefruimte, waar binnen en buiten samen komen. De Deponti Fiano glazen schuifwand is ook verkrijgbaar met unieke steel-look.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Fiano glazen schuifwanden

De glazen panelen van Deponti hebben wij in verschillende hoogte- en breedtematen. Ze kunnen in een rails van twee tot zes sporen en hebben geen omlijsting. Daardoor behoudt u vrij uitzicht op uw tuin. De wand beschermt u tegelijkertijd tegen weer en wind. Zo kunt u ook op minder mooie dagen buiten zijn. Bij mooi weer opent u de panelen eenvoudig.

De wanden van Deponti zijn ook geschikt als balkonbeglazing. De wanden kunt u uitbreiden met plakhandgrepen, borstels, meenemers en een luxe tweezijdig handvat.

Specificaties:

 • Glasdikte: 10 mm
 • Aantal sporen: 2/3/4/5/6-spoors rails
 • Kleuren:  Verkeerswit structuur (RAL9016), Crème wit (RAL9001), Antraciet structuur (RAL7024), Zwart structuur (RAL9005), brut
 • Glasbreedte: 640, 820, 980, 1040 mm
 • Inbouwhoogte: 2000, 2100, 2150, 2200, 2250, 2300, 2400, 2500 mm

Offerte aanvragen

image-slider-2pcs

Blikvanger: Steel-look

Met de Fiano-Steel-look glasroedes van Deponti creëert u de perfecte combinatie tussen een huiselijke sfeer en het vrije buitenleven. De roedes hebben een strak design en voegen ruimtelijk karakter toe aan de overkapping. U stemt de roedes volledig af op uw voorkeuren. De zwarte glasroedes zijn via een aansluitend u-profiel gemakkelijk aan beide zijden van de glaswand te plaatsen. De horizontale roedes voegt u naar eigen wens toe. Kiest u een verdeling van twee, drie of vier vlakken?

Pimp uw glaswanden

Ook als uw tuinkamer al voorzien is van glaswanden, kunt u deze steel-look toevoegen. Het systeem is geschikt voor alle hoogte- en breedtematen glas. Ongeacht het merk. Wij maken de steel-look volledig voor u op maat. De enige vereiste is een glasdikte van 10mm. Hierdoor is er geen enkele aanpassing nodig op de bestaande glaswand. In een handomdraai heeft u een stijlvolle en moderne touch aan uw tuinkamer of overkapping!

Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol folder c05-2024
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.