Verlichting Tuinkamer Verandahome

maak uw veranda compleet

Verlichting

 Bent u op zoek naar de perfecte verlichting voor uw overkapping? Zoek niet verder! Verandahome, gevestigd in de sfeervolle steden Hapert en Tilburg, is uw expert op het gebied van verlichting in overkappingen. Onze showrooms bieden een uitgebreide collectie van hoogwaardige verlichtingsoplossingen, van sfeervolle led verlichting overkapping tot dimbare opties, perfect voor elke buitenruimte.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Verlichting voor uw overkapping

Een ruimte vol sfeervolle voordelen

Verlichting is essentieel voor de sfeer en het gebruiksgemak van uw buitenruimte. Verandahome biedt oplossingen die elke overkapping omtoveren in een gezellige plek voor elk moment van de dag. Met onze verlichting maakt u van u uw veranda een plek waar u ieder moment van de dag kunt genieten. Of u nu graag een drankje doet, een boek leest, een serie kijkt of simpel van het moment kan  genieten. Met verlichting wordt uw overkapping een plek om tot jezelf te komen of met anderen er een gezellige tijd van te maken.

Voordelen van onze verlichting

 • Sfeer: Onze LED verlichting zorgt voor de juiste sfeer in elke buitenruimte.
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende buitenruimtes, van tuinkamers tot veranda's.
 • Energiebesparing: LED verlichting is energiezuinig en duurzaam, waardoor u bespaart op energiekosten.
 • Duurzaamheid: Onze producten zijn gemaakt voor langdurig gebruik.
overkapping_verlichting
tuinkamer-polycarbonaat-dak-verandahome
Profiline-tuinkamer-Reusel-1

Uw veranda in de schijnwerpers zetten

Kom langs in onze showrooms in Hapert of Tilburg om onze verlichtingsoplossingen zelf te zien. Ons team helpt u graag bij het vinden van de juiste verlichting voor uw overkapping. Of u nu interesse heeft in onderbouw verlichting of dimbare LED verlichting, wij adviseren u graag.

Klaar om uw buitenruimte te verlichten? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Verandahome. Bezoek onze website of onze showrooms voor persoonlijk advies. Laat ons u helpen bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw overkapping.

onze producten

Ontdek hoe Verandahome licht brengt in uw veranda.

Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol folder c04-2024
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

We begrijpen dat u wellicht vragen hebt over het kopen, ontwerpen en installeren van uw veranda. Hier in deze rubriek bieden we u antwoorden op de meest voorkomende vragen, zodat u goed geïnformeerd bent en met vertrouwen de juiste beslissing kunt nemen.

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor mijn overkapping?

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig om een veranda, tuinkamer of ander type overkapping te bouwen. Mits u zich aan een aantal regels houdt, zoals:

 • Binnen 4 meter van de woning mag de overkapping een gelijke functie hebben als de woning zelf (dat is vrijwel altijd het geval bij een veranda of tuinkamer)
 • Binnen 4 meter van de woning mag u niet hoger bouwen dan 30cm boven de eerste verdieping
 • Wilt u meer dan 4 meter van uw huis vandaan bouwen, mag het bouwwerk niet hoger worden dan 3 meter
 • U mag niet de gehele tuin overkappen
 • Het is altijd goed om de buren even op de hoogte stellen

U heeft altijd een vergunning nodig als:

 • U de overkapping in de voortuin wilt bouwen
 • Uw overkapping hoger wordt dan 5 meter

Elk project is uniek, bij twijfel informeer dan bij uw gemeente of het omgevingsloket, zo weet u snel of er een vergunning vereist is.

Wanneer is Verandahome geopend?

Verandahome heeft twee showrooms; in Hapert en Tilburg. Iedere showroom heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om de openingstijden en overige informatie van onze vestigingen te bekijken. Wij stellen het op prijs als u vooraf een afspraak wilt maken.

Wat is het verschil tussen een overkapping, veranda, tuinkamer en een serre?

Voor een dak met dragende palen gebruiken we de term overkapping of veranda. Meestal wordt een overkapping of veranda tegen een woning of schuur aan gebouwd. Als de overkapping volledig vrij staat, dan spreken we van een vrijstaande veranda.

Wanneer de overkapping of veranda wordt voorzien van zijwanden én glazen schuifwanden, dan noemen we het een tuinkamer. Een tuinkamer kun je volledig afsluiten, zodat je beschermd bent tegen regen en wind.

Een serre gaat nog een stapje verder. Dit is een volledig geisoleerde uitbreiding van uw woning. U kunt dan ook een permanente doorbraak met de woning realiseren. Bij een tuinkamer is dit niet verstandig, omdat deze niet is geisoleerd.

Lees voor meer informatie deze blog van Overkappingadviseurs of vraag uw Verandahome-specialist om meer uitleg.