Verasol Overkappingen Verandahome

duurzaam & stijlvol

Verasol Veranda's

Geniet langer van het buitenleven met een Verasol veranda. Wij bieden u een breed assortiment aluminium veranda's en heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting of een heater voor meer comfort. Verasol hanteert drie soorten veranda's met elk hun eigen kenmerken.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

"Na het inmeten werd onze nieuwe veranda volledig op onze maat na 3 weken geïnstalleerd!"

Verasol veranda's en hun kenmerken

 • De Greenline veranda kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiente productie en eenvoudige montage. De Greenline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.149,- en uit te breiden met verschillende opties.
 • De Verasol Profiline veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.959,- en is geheel aan te kleden naar uw wensen.
 • De CUBE is een exclusieve terrasoverkapping met een uniek kubistisch design, zonder zichtbare dakhelling. Dankzij het glasdak is er een natuurlijke lichtinval. De CUBE heeft 2 staanders van 250 x 250 mm, ook bij een overspanning van 7000 mm. De CUBE is voorzien van extra stevige profielen en wordt altijd volledig op maat gemaakt.

Contact

Heeft u interesse in een Verasol veranda of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Verandahome Hapert of Tilburg of vraag direct een offerte op maat aan.

Contact opnemenOfferte aanvragen

Kenmerken Verasol Verandahome
Kenmerken Verasol Verandahome
bg_primary
Daarom Verasol Verandahome

Daarom kiest u voor een echte Verasol

 • Beste Deal Garantie.
 • Inclusief sterkteberekening.
 • Made in Germany.
 • Wij meten uw project graag in.
 • Montage door vaklieden.
 • 100% aandacht.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Inspiratiepunt in de buurt.

Verasol Greenline

Versasol Greenline Veranda

Verasol Profiline

Versasol Profiline Veranda

Verasol CUBE

Versasol CUBE Veranda

Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol folder c05-2024
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

We begrijpen dat u wellicht vragen hebt over het kopen, ontwerpen en installeren van uw veranda. Hier in deze rubriek bieden we u antwoorden op de meest voorkomende vragen, zodat u goed geïnformeerd bent en met vertrouwen de juiste beslissing kunt nemen.

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor mijn overkapping?

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig om een veranda, tuinkamer of ander type overkapping te bouwen. Mits u zich aan een aantal regels houdt, zoals:

 • Binnen 4 meter van de woning mag de overkapping een gelijke functie hebben als de woning zelf (dat is vrijwel altijd het geval bij een veranda of tuinkamer)
 • Binnen 4 meter van de woning mag u niet hoger bouwen dan 30cm boven de eerste verdieping
 • Wilt u meer dan 4 meter van uw huis vandaan bouwen, mag het bouwwerk niet hoger worden dan 3 meter
 • U mag niet de gehele tuin overkappen
 • Het is altijd goed om de buren even op de hoogte stellen

U heeft altijd een vergunning nodig als:

 • U de overkapping in de voortuin wilt bouwen
 • Uw overkapping hoger wordt dan 5 meter

Elk project is uniek, bij twijfel informeer dan bij uw gemeente of het omgevingsloket, zo weet u snel of er een vergunning vereist is.

Wanneer is Verandahome geopend?

Verandahome heeft twee showrooms; in Hapert en Tilburg. Iedere showroom heeft zijn eigen openingstijden. Klik hier om de openingstijden en overige informatie van onze vestigingen te bekijken. Wij stellen het op prijs als u vooraf een afspraak wilt maken.

Wat is het verschil tussen een overkapping, veranda, tuinkamer en een serre?

Voor een dak met dragende palen gebruiken we de term overkapping of veranda. Meestal wordt een overkapping of veranda tegen een woning of schuur aan gebouwd. Als de overkapping volledig vrij staat, dan spreken we van een vrijstaande veranda.

Wanneer de overkapping of veranda wordt voorzien van zijwanden én glazen schuifwanden, dan noemen we het een tuinkamer. Een tuinkamer kun je volledig afsluiten, zodat je beschermd bent tegen regen en wind.

Een serre gaat nog een stapje verder. Dit is een volledig geisoleerde uitbreiding van uw woning. U kunt dan ook een permanente doorbraak met de woning realiseren. Bij een tuinkamer is dit niet verstandig, omdat deze niet is geisoleerd.

Lees voor meer informatie deze blog van Overkappingadviseurs of vraag uw Verandahome-specialist om meer uitleg.