Verasol Glasschuifwanden Verandahome

Verhoog uw comfort met

Glasschuifwanden

Met glazen schuifwanden in uw veranda geniet u van het vroege voorjaar tot de late herfst van het buitenleven. De wanden beschermen u tegen regen, wind en kou. Bij mooi weer schuift u de wanden eenvoudig open voor verkoeling. Glazen schuifwanden kunnen wij in vrijwel iedere overkapping toepassen.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

"Door het persoonlijk inmeten bij ons thuis en de perfecte plaatsing en montage, voelden wij ons compleet ontzorgd."

Glazen schuifwanden voor uw veranda

Het integreren van een glazen schuifwand in uw veranda of tuinkamer vergroot de natuurlijke lichtinval en creëert een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en brengt de schoonheid van uw tuin dichterbij, zelfs van binnenuit​.

Laat Verandahome u helpen de ideale glazen schuifwand te vinden voor uw veranda of tuinkamer. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap, van ontwerp tot installatie. Neem contact op voor een persoonlijke consultatie en ontdek hoe onze op maat gemaakte glazen schuifwanden uw buitenleefruimte kunnen transformeren in een prachtige, functionele verlenging van uw huis.

Waarom glazen schuifwanden?

 • Bescherming tegen de weersinvloeden
 • Extra leefruimte doordat u vaker van de ruimte gebruik kunt maken
 • Ultieme flexibiliteit: open bij mooi weer, gesloten bij wind of regen
 • Een duurzame investering: een extra isolatielaag voor uw woning
 • Uw buitenmeubelen kunnen het hele jaar in de tuinkamer blijven staan

Offerte aanvragen

bg_primary

De voordelen van glazen schuifwanden

Luxe glasschuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten zodat u nog langer van uw tuin kunt genieten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen voor een maximaal doorzicht zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat en het uitzicht behouden blijft.

U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt wel maximaal contact met uw tuin. Dankzij de glaswanden blijft de warmte zowel in de tuinkamer als in huis beter behouden waardoor er minder gestookt hoeft te worden en de kosten hiervoor zullen verminderen. De glasschuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar en de combinatie van aluminium en glas zorgt voor een luxe uitstraling.

glasschuifwanden-project-02-verandahome
glasschuifwanden-project-03-verandahome
image-slider-2pcs

Een glazen schuifwand op maat

Bij Verandahome kunt u uw glazen schuifwanden zelf samenstellen. Of u nu een glazen schuifwand van 5 meter of van 2 meter zoekt, alles is mogelijk. Wij leveren onze glazen wanden namelijk altijd op de door u gewenste maat. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren en kunt u verschillende accessoires, zoals veranda zonwering of heaters, toe voegen. Wij leveren de glazen schuifwand inclusief montage.

CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN

Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol folder c05-2024
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.