Carport aan huis

Offerte aanvragen

Wilt u uw woning of tuin uitbreiden met een carport aan huis? Ontdek dan snel het aanbod en laat u verrassen door Verandahome. Wij zijn een officiële dealer van het merk Verasol en hebben ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Met een carport beschermd u uw auto tegen alle weersinvloeden.

Een carport aan huis van Verandahome

Verandahome is de perfecte partner wanneer u een carport aan huis wilt realiseren. Verandahome werkt uitsluitend met de beste materialen en is dealer van Verasol carports. Daarnaast heeft Verandahome zeer ervaren vakmensen in huis en zorgen wij ervoor dat u tot in de puntjes van een perfecte service geniet. We ontzorgen u van het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Ook ons ontwerp zal naadloos bij uw huis passen.

De voordelen van een carport aan huis

Een carport heeft meerdere voordelen. Als eerste biedt een carport het hele jaar door bescherming. Zo is uw auto in de herst en winter beschermd tegen vallende bladeren en neerslag en in de lente en zomer tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. Daarnaast vergroot u uw leefruimte en behoudt u de garage voor andere zaken. De carport is zowel aan huis als los te plaatsen. Hierdoor is een carport ook geschikt als terrasoverkapping of over een zwembad. Bij het plaatsen van een carport zijn bouwkundige aanpassingen aan uw woning niet nodig. Bij Verandahome benadrukken we deze voordelen en laten we zien hoe de Verasol carport overkapping een naadloze uitbreiding is.

Verasol carport aan huis

Een carport aan huis van Verasol?

Bij Verandahome vindt u ook carports van het merk Verasol. De carports van Verasol zijn leverbaar in diverse maatvoeringen en in de kleuren structuurlak wit en antraciet. Daarnaast kunt u kiezen voor een vlakke dakconstructie of juist een gebogen constructie. Met Verasol ben je verzekerd van een product dat niet alleen functioneel is maar ook langdurige waarde toevoegt aan jouw huis.

Showrooms Verandahome

Twijfelt u nog over de aanschaf van een carport bij u aan huis? Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres. Wij zien u graag en helpen u verder voor persoonlijk advies.

Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.