Carport camper

Offerte aanvragen

Wilt u uw woning of tuin uitbreiden met een carport voor camper? Ontdek dan snel het aanbod en laat u verrassen door Verandahome. Wij zijn een officiële dealer van het merk Verasol en hebben ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Met een carport beschermd u uw camper tegen alle weersinvloeden. 

Een carport camper van Verandahome

Verandahome is dé ideale partner als u overweegt een camper carport te realiseren. Wij werken exclusief met topkwaliteit materialen en zijn officiële dealer van Verasol carports. Ons team van zeer ervaren vakmensen staat garant voor een naadloze service vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van uw project. Wij nemen ook de verantwoordelijkheid voor een doordacht ontwerp en het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

De voordelen van een carport camper

Een carport voor de camper heeft velen voordelen. Onder andere het tegenhouden van vuil of schade vanuit de lucht. Denk aan hagel, regen en uitwerpselen van vogels. Het robuuste ontwerp weerstaat de impact van allerlei schadevormende objecten, waardoor uw camper veilig blijft, zelfs tijdens onverwachte weersomstandigheden. Door het open ontwerp van onze carports wordt voldoende ventilatie mogelijk gemaakt. Dit helpt condensatie te verminderen, wat vooral belangrijk is om schimmelvorming en vochtschade aan uw camper te voorkomen. Een derde voordeel is dat de carports van Verasol, beschikbaar bij Verandahome, zijn voorzien van hoogwaardige lakafwerkingen. Dit betekent niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een langere levensduur van de lak, waardoor de carport er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Verasol carport camper

Een carport voor uw camper van Verasol?

Bij Verandahome vindt u tevens hoogwaardige carports van het gerenommeerde merk Verasol. Deze carports zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en in de kleuren structuurlak wit en antraciet. U heeft de keuze tussen een vlakke dakconstructie en een elegante gebogen constructie.

Showrooms Verandahome

Twijfelt u nog over de aanschaf van een camper carport? Wij nodigen u van harte uit in een van onze ruime showrooms, gevestigd in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400 m2). Bij ons profiteert u van gratis parkeergelegenheid en deskundig advies! Kortom, bij Verandahome bent u verzekerd van de beste service. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u persoonlijk verder te helpen met advies op maat.

Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.