Carport tegen gevel

Offerte aanvragen

Wilt u een carport tegen gevel aan laten plaatsen? Ontdek dan snel het aanbod en laat u verrassen door Verandahome. Wij zijn een officiële dealer van het merk Verasol en hebben ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Met een carport tegen uw gevel beschermd u uw auto of motor tegen alle weersinvloeden.

Een carport tegen uw gevel van Verandahome

Verandahome is de perfecte partner wanneer u op zoek bent naar een carport tegen uw gevel. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en zijn dealer van Verasol carports. Met onze ervaren vakmensen zorgen wij er niet alleen voor dat u van begin tot eind van een perfecte service geniet, maar ook dat uw carport een passend ontwerp heeft en de benodigde vergunningen worden aangevraagd. Kortom, als u op zoek bent naar een carport tegen uw gevel, dan bent u bij Verandahome aan het juiste adres

carport tegen gevel

Een carport tegen gevel?

Bij Verandahome treft u tevens Verasol carports aan. De carports van Verasol zijn beschikbaar in diverse afmetingen en in de tinten structuurlak wit en antraciet. Tevens heeft u de keus tussen een dakconstructie met vlakke contouren of een sierlijk gebogen constructie.

De voordelen van een carport tegen gevel

De carport geniet van meerdere voordelen die het overwegen waard zijn. Het hele jaar door biedt de carport bescherming, of het nu herfst of winter is, tegen vallende bladeren en neerslag, of lente en zomer, tegen schadelijk zonlicht en vogeluitwerpselen. Daarbovenop komt de ruimte-uitbreiding en het behoud van de garage voor andere functionaliteiten. De carport kan zich zowel tegen uw gevel schikken als vrijstaand geplaatst worden, en is daardoor een potentiële overkapping of zwembadafdekking. Belangrijk om op te merken is dat het installeren van een carport geen structurele wijzigingen aan uw huis vereist.

carport tegen gevel

Showrooms Verandahome

Twijfelt u nog over de aanschaf van een carport tegen uw gevel? Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres. Wij zien u graag en helpen u verder voor persoonlijk advies.