Glazen tuinkamer

Offerte aanvragen

Zoekt u naar een manier om uw tuin te verrijken met een stijlvolle glazen tuinkamer? Bij Verandahome hebben we een breed scala aan opties en mogelijkheden. Of u nu een standaardontwerp wenst of een tuinkamer op maat, wij helpen u graag verder. Bezoek een van onze ruime showrooms in Tilburg of Hapert en laat u persoonlijk en zonder verplichtingen adviseren.

Gratis inmeten en inclusief vakkundige montage

Bij Verandahome hebben we een uitgebreide selectie glazen tuinkamers van topmerken, waaronder Verasol en Metalura. Ons assortiment omvat diverse stijlen, kleuren en prijsniveaus. We begrijpen dat elk huis en elke tuin zijn eigen charme heeft, daarom is voor ons maatwerk standaard. Met ons eigen gespecialiseerde montageteam van Verandahome garanderen we een nauwkeurige meting en installatie van uw tuinkamer. Doordat we enkel met onze eigen ervaren monteurs werken, bent u verzekerd van topkwaliteit waar u jaren plezier aan beleeft. Zo kunt u in no-time volop genieten van uw glazen tuinkamer.

glazen tuinkamer

 

Verasol tuinkamer

Verandahome is trots een erkende dealer te zijn van het gerenommeerde merk Verasol. Verasol staat bekend om zijn drie types overkappingen, beschikbaar in zowel glas als polycarbonaat. Met de toevoeging van glasschuifwanden transformeert u deze overkappingen moeiteloos naar schitterende glazen tuinkamers. De Verasol-overkappingen zijn verkrijgbaar in:

Tuinkamer met Metalura glaswanden

Bent u gecharmeerd van een unieke steellook? Geef uw glazen tuinkamer of kapschuur dan die bijzondere flair met de Steel-ART draai-/vouwsystemen van Metalura. Voor deze Steel-ART glazen panelen heeft Metalura eersteklas aluminium samengevoegd met een elegant ontwerp. Door de maatwerkopties en het innovatieve draai-/vouwsysteem zijn deze glazen wanden geschikt voor vrijwel elke ruimte en passen ze onder diverse overkappingen. Ervaar de Metalura glassystemen zelf in onze showroom te Hapert of Tilburg.

Metalura glaswanden Lommel

Inclusief vakkundige montage

Een bestaande overkapping kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een glazen tuinkamer. Door het toevoegen van glazen schuifwanden aan het dak en de staanders creëert u een beschutte ruimte die u beschermt tegen wind en regen. Bovendien verhoogt een tuinkamer de waarde van uw woning. We werken enkel met ons eigen team van ervaren monteurs, waardoor u verzekerd bent van topkwaliteit waar u jarenlang van kunt genieten. In een handomdraai heeft u een prachtige glazen tuinkamer waarin u heerlijk kunt vertoeven. We verwelkomen u graag in een van onze showrooms.