Luxe tuinkamer

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een manier om uw tuin een prachtige uitrbeiding te geven met een luxe tuinkamer? Verandahome biedt u een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Of u nu kiest voor een standaard maat of een luxe  tuinkamer op maat, wij staan voor u klaar. Kom langs in een van onze ruime showrooms in Tilburg of Hapert en laat u vrijblijvend adviseren.

luxe tuinkamer Verandahome

Gratis inmeten en inclusief vakkundige montage

Bij Verandahome presenteren we een exclusieve collectie luxe tuinkamers van vooraanstaande merken zoals Verasol en Metalura. Ons aanbod bevat een veelheid aan stijlen, kleuren en prijscategorieën. We weten dat ieder huis en elke tuin uniek is en daarom beschouwen wij maatwerk als onze standaard. Ons eigen gespecialiseerde montageteam staat garant voor een precieze opmeting en installatie van uw tuinkamer. Wij werken uitsluitend met onze ervaren monteurs en daarom bent u verzekerd van kwaliteit die langdurig plezier verzekert. Vraag vandaag nog een offerte aan en geniet binnenkort al van uw luxe tuinkamer. 

Luxe tuinkamer

 

Verasol tuinkamer

Verandahome is er trots op een erkende dealer te zijn van het vooraanstaande merk Verasol. Het merk is bekend om zijn drie soorten overkappingen, die zowel in glas als polycarbonaat beschikbaar zijn. Door het toevoegen van glasschuifwanden verandert u deze overkappingen eenvoudig in prachtige luxe tuinkamer. De overkappingen van Verasol zijn beschikbaar in:

Tuinkamer met Metalura glaswanden

Bent u gechameerd door de unieke steellook wanden? Geef uw luxe tuinkamer of kapschuur dan die exclusieve uitstraling met de Steel-ART draai-/vouwsystemen van Metalura. Metalura heeft voor deze Steel-ART glazen panelen hoogwaardig aluminium gecombineerd met een stijlvol design. Dankzij de opties voor maatwerk en het innovatieve draai-/vouwsysteem zijn deze glazen wanden toepasbaar in nagenoeg elke ruimte en compatibel met verschillende overkappingen. Ontdek de Metalura glassystemen zelf in onze showroom in Hapert of Tilburg.

Luxe tuinkamer Metalura

Kom snel langs in een van onze showrooms!

Kom snel langs in een van onze showrooms in Tilburg of Hapert en laat u inspireren door de mogelijkheden. Onze experts staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en u te begeleiden bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie. Beleef de kwaliteit, ontdek de veelzijdigheid en begin met het plannen van uw droomtuinkamer vandaag nog. Bezoek ons nu en zet de eerste stap naar een prachtige buitenruimte waar u het gehele jaar door van kunt blijven genieten.