Moderne veranda

Offerte aanvragen

Voor een moderne veranda bent u bij Verandahome aan het juiste adres! Wij bieden een breed aanbod aan veranda’s en terrasoverkappingen die uw tuin een extra sfeer geven. Onze professionele montageteams zorgen ervoor dat uw luxe veranda perfect is afgewerkt. Daarnaast bieden wij uitstekende service en een lange garantie. Bekijk ons uitgebreide aanbod in onze showroom en laat u inspireren om uw ideale luxe veranda te creëren. Verandahome staat voor kwaliteit en service, zo krijgt u de perfecte luxe veranda aan huis.

Moderne veranda uitbreiden met glazen schuifwand
Geniet van het buitenleven met een moderne veranda met glazen schuifwand. Onze moderne veranda's zijn perfect voor het creëren van een stijlvolle en beschutte plek in uw tuin. Met de doorzichtige glazen schuifwand heeft u een prachtig uitzicht op de tuin. De glazen ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor uw tuin het hele jaar door extra sfeervol is. U kunt zelf bepalen wanneer u de veranda open of dicht zet, zodat u kunt genieten van de luwte en frisse lucht of van de warmte van binnen. Ontdek de voordelen van een veranda met glas en ervaar de luxe van buiten leven.

Moderne veranda

Verasol verada's
Verasol is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen in Europa. Van het merk Verasol heeft Verandahome in Tilburg drie type overkappingen in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Voor elke woning en tuin biedt Verasol een geschikte veranda op maat.

Moderne veranda laten monteren
Wilt u een veranda op maat laten plaaten? Ons eigen Verandahome montageteam monteert uw veranda vakkundig bij u thuis. U kunt dus direct genieten van uw overkapping in uw tuin en rekenen op een ongekende kwaliteit voor jarenlang plezier. Ook kunt u er voor kiezen om tegelijkertijd glaswanden te laten plaatsen. Hiermee creëert u een tuinkamer.

Showroom Verandahome Tilburg en Hapert
Kortom, als u langer van het buitenleven wilt genieten, bent u bij Verandahome aan het beste adres. We nodigen u graag uit om ons assortiment moderne veranda's aan huis te zien en te ervaren in onze showroom in Tilburg of in Hapert. Neem contact met ons op voor meer advies.