tdm-sliders-carports-1
tdm-sliders-carports3-1

Een carport biedt het gehele jaar bescherming voor uw auto. Het is mogelijk om de carport aan huis te plaatsen of om te kiezen voor een carport vrijstaand. Met een moderne carport maakt u uw huis en leefruimte groter en behoudt u uw garage voor andere zaken. Maar een carport heeft ook nog andere voordelen. Zo is uw auto in de lente- en zomermaanden goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. Ook blijft uw auto langer koel. In de herfst- en wintermaanden is uw auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag en hoeft u minder te krabben. Hierdoor blijft uw auto niet alleen langer schoon, maar blijft ook de kwaliteit beter behouden. 

 

Aanblik woning verbeteren

Met een carport verbeterd u de aanblik van uw woning. Daarnaast hoeft u met een carport aan huis nooit meer door de regen naar uw auto te lopen. De Verasol carports zijn verkrijgbaar met zowel een vlakke dakconstructie als een gebogen dakconstructie. Ook is de carport overkapping ook te gebruiken als losse overkapping over bijvoorbeeld uw terras of zwembad. 

Aluminium carport

Een aluminium carport is een moderne carport die daarnaast ook zeer duurzaam is. Dat komt omdat aluminium lang mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast is aluminium bestand tegen uv-straling. Een aluminium carport oogt strak en modern. 

Carport kopen

Heeft u interesse in een Verasol® carport of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan hier contact op met Verandahome Hapert, Tilburg of Waalwijk of vraag direct een offerte op maat aan.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

 

Profiteer van scherpe prijzen in onze online showroom!

Laat u inspireren of maak direct een afspraak.