Overkapping / veranda

“Na het inmeten werd onze nieuwe veranda volledig op onze maat na 3 weken geïnstalleerd!”

Overkapping / veranda

“Wij verkozen Verasol® als merk, zeker omdat het een 100% Duits kwaliteitproduct is.”

Overkapping / veranda

“Wij zijn zeer tevreden met de bijpassende Profiline veranda zonwering!”

Overkapping / veranda

“Wij activeerden de 10 jaar garantie online middels het garantiecertificaat!”

Veranda / overlapping tuin

“Uit de 14 Verasol® kleuren hebben wij de perfecte match gevonden die wij zochten!”

Overkappingen

Verandahome levert aluminium overkappingen van het merk Verasol en daarnaast ook lamellendaken. Hierdoor beschikt Verandahome over een breed assortiment veranda's in verschillende typen en prijsklassen. Daarnaast heeft u keuze uit vele verschillende opties om uw overkapping verder uit te breiden, zoals zonwering, LED-verlichting of een heater voor meer comfort. Met een tuin overkapping van Verandahome geniet u langer van het buitenleven! Ontdek direct ons aanbod veranda's.

 

Aluminium overkapping

Een aluminium overkapping heeft veel voordelen. Zo kunt u dankzij een aluminium terrasoverkapping ook met mindere weersomstandigheden genieten van uw tuin, op warme dagen de felle zon vermijden of hier juist de warme zomeravonden onder doorbrengen. Dit komt omdat de temperatuur onder een overkapping een stuk aangenamer is. De warmte van de zon blijft langer hangen, maar tegelijkertijd bent u ook beschut tegen de verschillende weersomstandigheden, zoals wind en regen. Daarnaast heeft aluminium een lange levensduur en weinig onderhoud nodig. Dit maakt een aluminium overkapping een duurzame keuze. Als laatste geeft een aluminium overkapping een luxe en strakke uitstraling. 

Vrijstaande overkapping of overkapping aan huis

Vooral een overkapping aan huis is een fijne aanvulling op de ruimte binnenshuis. Met een overkapping aan huis loopt u namelijk direct vanuit uw woonkamer of keuken de overkapping in. Hierdoor kunt u van het buitenleven genieten, zelfs wanneer het weer niet ideaal is. Daarnaast creëert u meer ruimte binnenshuis. Maar een vrijstaande overkapping is ook mogelijk. Dankzij onze vrijstaande overkappingen hoeft de overkapping niet persé aan huis geplaatst te worden, maar kan deze op iedere willekeurige plek in uw tuin gebouwd worden. Vooral wanneer u een grote tuin heeft, is een vrijstaande overkapping ideaal om op een andere plek een heerlijke loungehoek te creëren waar u beschut bent tegen de verschillende weersomstandigheden. Ook een overkapping aan schuur behoort tot de mogelijkheden.

Overkapping op maat

Bij Verandahome kunt u uw aluminium overkapping op maat samen laten stellen. Er zijn veel verschillende afmetingen mogelijk, waardoor onze overkappingen altijd zullen passen. Naast kiezen uit verschillende afmetingen, kunt u de overkapping helemaal zelf samenstellen. Zo kunt u uw glazen overkapping uitbreiden met glazen schuifwanden, waardoor u een tuinkamer creëert. Ook kunt u de overkapping verder uitbreiden met bijvoorbeeld zonwering en heaters. 

Contact

Heeft u interesse in een Verasol veranda, een lamellen overkapping of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met uw project? Neem dan contact op met Verandahome Hapert, Tilburg of Waalwijk. Wij helpen u graag verder voor persoonlijk advies op maat. Breng dus een bezoek aan één van onze showrooms of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

 

Profiteer van scherpe prijzen in onze online showroom!

Laat u inspireren of maak direct een afspraak.