verandahome-steelart-tuinkamer

Steel-ART Draai-/vouwsystemen

Geef uw buitenverblijf een unieke en eigentijdse uitstraling met Steel-ART. Ontdek het comfort van glazen wanden met een draai-/vouwsysteem in steellook design van Metalura.  

Steel-ART verwijst door zijn 'steellook' naar de industriële periode van de jaren 20 en 30 uit de vorige eeuw. De steellook kozijnen van Metalura zijn ongekend populair en geven uw overkapping of buitenverblijf een geheel eigen stijl. Voor deze Steel-ART glazen wanden combineerde Metalura topkwaliteit aluminium met een exclusief en smaakvol design. Dankzij maatwerk en het unieke draai-/vouwsysteem van Metalura zijn de glazen wanden toepasbaar in vrijwel iedere situatie en in elk type overkapping. Steel-ART is perfect te combineren met natuurlijke materialen.

Geef uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur een unieke uitstraling. U vindt de Steel-ART draai-/vouwsystemen in onze showroom in Hapert. 

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Kleuren

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Speciale poedercoating voor het steellook effect.

Glazen vouwwand

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Dankzij het draai-/vouwsysteem kunt u de wand volledig tegen de gevel openklappen.

Ontwerp

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Volledige vrijheid in de roedeverdeling.

Glas

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Gehard veiligheidsglas en altijd maatwerk.

Steel-ART Draai-/vouwsystemen

Specificaties

De exclusieve uitstraling van Steel-ART is een meerwaarde voor uw woning. Bij Verandahome leveren we Steel-ART slimme beglazing altijd als maatwerk. Het glazen draai-/vouwsysteem zorgt dan voor een naadloze integratie in uw buitenverblijf, tuinkamer, kapschuur of overkapping. Met Steel-ART geniet u het gehele jaar van uw tuinkamer of overkapping. 

Extra opties voor uw Steel-ART draai-/vouwsysteem

Kiest u voor Steel-ART glazen wanden met het draai-/vouwsysteem? Dan kunt u zelf de roedeverdeling bepalen afgestemd op de stijl van uw woning of buitenverblijf. Wilt u een asymmetrische verdeling of heeft u juist liever een vierkante indeling? Ook alleen omkaderd glas is mogelijk. De profielen en de roedeverdeling zijn in plaats van steellook ook af te stemmen op de kleur van uw kozijnen. Het draai-/vouwsysteem van Metalura is gebaseerd op een hangende constructie. De onderrail is dan volledig in de vloer weggewerkt en daardoor heeft u een onbeperkte doorgang.

Steel-ART is ook beschikbaar als glazen schuifwand over een onderrail wanneer de dragende constructie van uw buitenverblijf niet sterk genoeg is. Bij Steel-ART glazen schuifwanden is er een vaste verdeling van de roedeverdeling.

Design

Unieke en Moderne Steel look

Panelen

Glaswand in 8 mm glas met structuur gecoat aluminium.

Geleiding

Soepel en eenvoudig opvouwbaar.

Glaswand

Schuif- of draai-/vouwsysteem.

Steel-ART

Unieke en Moderne Steel look.

Maatwerk

Toepasbaar in elke situatie.

 

Profiteer van scherpe prijzen in onze online showroom!

Laat u inspireren of maak direct een afspraak.