verandahome-steelart-tuinkamer

Steel-ART Draai-/vouwsystemen

Verandahome is exclusief dealer van Steel-ART draai-/vouwsystemen.

Het design van het Steel-ART systeem verwijst met zijn “steel look” naar de industriële periode van de jaren 20 en 30 uit de vorige eeuw. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met exclusief design geeft uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur een unieke uitstraling. Steel-ART draai-/vouwsystemen zijn een product van de oerhollandse fabrikant Metalura uit Alblasserdam. Dankzij maatwerk en het unieke draai-/schuifsysteem zijn de Steel-ART glazen wanden toepasbaar in vrijwel iedere situatie en in elk type overkapping.

U vindt de Steel-ART draai-/vouwsystemen in onze showroom te Hapert.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Kleuren

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Speciale poedercoating voor het steellook effect.

Glazen vouwwand

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Dankzij het draai-/vouwsysteem kunt u de wand volledig tegen de gevel openklappen.

Ontwerp

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Volledige vrijheid in de roedeverdeling.

Glas

Steel-ART draai-/vouwsysteem

Gehard veiligheidsglas en altijd maatwerk.

Steel-ART Draai-/vouwsystemen

Specificaties

Om een naadloze integratie in uw tuinkamer, veranda, kapschuur of andere overkapping te garanderen, wordt Steel-ART slimme beglazing als maatwerk geleverd.

De exclusieve uitstraling van Steel-ART slimme beglazing is een meerwaarde voor uw woning. Er zijn talloze variaties zelf samen te stellen. Met Steel-ART slimme beglazing geniet u het gehele jaar door, onder alle weersomstandigheden van uw tuinkamer of overkapping. Steel-ART is perfect te combineren met natuurlijke materialen.

Extra opties voor uw Steel-ART draai-/vouwsysteem

Bij de Steel-ART glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, kunt uzelf de roedeverdeling bepalen. Passend bij uw wensen en eigen stijl. Wilt u een vierkante verdeling of liever asymmetrisch? Optioneel zijn de profielen en de roedeverdeling ook in andere kleuren leverbaar. Het draai-/vouwsysteem is gebaseerd op een hangende constructie, waardoor de onderrail volledig in de vloer wordt weggewerkt.

Steel-ART Design is ook beschikbaar als glazen schuifwand als de dragende constructie niet sterk genoeg is. Bij de Steel-ART glazen schuifwanden is de roedeverdeling niet aanpasbaar.

Design

Unieke en Moderne Steel look

Panelen

Glaswand in 8 mm glas met structuur gecoat aluminium.

Geleiding

Soepel en eenvoudig opvouwbaar.

Glaswand

Schuif- of draai-/vouwsysteem.

Steel-ART

Unieke en Moderne Steel look.

Maatwerk

Toepasbaar in elke situatie.