Tuinkamers Verandahome 4

“Wij hebben gekozen voor aluminium afsluitbare schuifwanden met isolatieglas.”

Tuinkamers Verandahome 5

“Omdat de railhoogte maar 17 mm is, kan de rolstoel er prima overheen rijden.”

Verandahome Tuinkamers 6

“De aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding heeft ons echt verrast.”

Tuinkamers Verandahome 3

“Omdat de railhoogte maar 17 mm is, kan de rolstoel er prima overheen rijden.”

Tuinkamers Verandahome

“Wij hebben gekozen voor aluminium afsluitbare schuifwanden met isolatieglas.”

Verasol tuinkamers

 Aluminium Tuinkamers

 Glasschuifwanden


Het hele jaar genieten in uw tuinkamer

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda met bijpassende sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Het is dus een veranda die afgesloten kan worden met glazen schuifwanden. Vaak bevindt de tuinkamer zich direct aan huis. Een aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie waarbij de glasschuifwanden een vrij uitzicht over uw tuin geven, maar waar u wel beschermd bent tegen weer en wind. Bij Verandahome vindt u verschillende oplossingen van Verasol om op ieder gewenst moment uw tuinkamer te gebruiken en om nog meer uit uw huis en tuin te halen. 

Onze glasschuifwanden zijn vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas. Zowel de veranda inclusief de aluminium kozijnen of glasschuifwanden worden standaard op uw gewenste maat gemaakt. Kies daarom ook voor Verandahome! 

Van Veranda naar tuinkamer

Van uw Verasol veranda maakt u eenvoudig een sfeervolle tuinkamer. Een garantie voor nog meer buitenleven! Uw mogelijkheden in een stappenplan zijn als volgt:

  1. U beschikt over een Verasol veranda;
  2. U maakt een keuze tussen aluminium kozijnen of glasschuifwanden;
  3. U kiest de gewenste kleur en eventuele andere uitbreidingen zoals zonweringen, heaters en tochtstrips;
  4. Verandahome komt de gehele tuinkamer inmeten;
  5. Het uitbreidingspakket van Verasol wordt op de juiste maat en in de juiste kleur bij u geleverd en geïnstalleerd;
  6. U kunt nu nog langer genieten van het buitenleven.

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Met een tuinkamer met glazen schuifwanden kunt u nog langer van uw tuin en van het buitenleven genieten, zelfs bij slechte weersomstandigheden en zeker wanneer deze aan huis wordt geplaatst. Hierdoor creëert u ook extra woonruimte, wat een toevoeging is voor uw woning. Een ander voordeel is dat dankzij de glazen schuifwanden er minder warmte van binnen naar buiten ontsnapt en de warmte langer blijft hangen. Hierdoor kunt u al in het vroege voorjaar of juist in het late najaar genieten van uw tuinkamer glas. Wordt het te warm? Dan schuift u de glaswanden eenvoudig open. En door het vele glas in zowel de glazen schuifwanden als in het dak wordt er extra veel licht gecreëerd en blijft de natuurlijke lichtinval binnenshuis behouden. Hierdoor vormt een tuinkamer een ideaal verlengstuk van uw huis. 

Duurzame keuze

Een aluminium tuinkamer is een duurzame keuze. Dit komt doordat aluminium onderhoudsarm is en lang mee gaat. Aluminium is namelijk weersbestendig en kan niet worden aangetast door UV-straling, regen en wind of ongedierte. Hierdoor is aluminium erg duurzaam in onderhoud. Ook is aluminium recyclebaar. Bent u dus op zoek naar een duurzame keuze? Dan zit u met een tuinkamer van aluminium zeker goed. 

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een tuinkamer? Neem dan contact op met Verandahome Hapert, Tilburg of Waalwijk of vraag direct een offerte op maat aan.

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren geopend. Een permanente doorbraak vanuit uw huis raden wij daarom af. Verandahome helpt u graag bij de exacte details van uw project.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

 

Profiteer van scherpe prijzen in onze online showroom!

Laat u inspireren of maak direct een afspraak.