Open veranda

Offerte aanvragen

Geniet van uw eigen open veranda! Verandahome biedt een ruim assortiment aan veranda's en terrasoverkappingen. Onze vakkundige montage teams zorgen ervoor dat uw veranda perfect is afgewerkt. Wij bieden uitstekende service en een lange garantie. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment aan veranda's. Uw wensen staan bij ons centraal, voor de perfecte open veranda op maat.

Verasol veranda

Verasol is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen in Europa. Van het merk Verasol heeft Verandahome in Tilburg drie type overkappingen in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Voor elke woning en tuin biedt Verasol een geschikte veranda.

open veranda

Open veranda laten monteren

Wilt u een veranda laten plaaten? Ons eigen Verandahome montageteam monteert uw veranda vakkundig bij u thuis. U kunt dus direct genieten van uw overkapping in uw tuin en rekenen op een ongekende kwaliteit voor jarenlang plezier. Ook kunt u er voor kiezen om tegelijkertijd glaswanden te laten plaatsen. Hiermee creëert u een tuinkamer.

Showroom Verandahome Tilburg en Hapert

Kortom, als u langer van het buitenleven wilt genieten, bent u bij Verandahome aan het beste adres. We nodigen u graag uit om ons assortiment open veranda's te zien en te ervaren in onze showroom in Tilburg of in Hapert. Neem contact met ons op voor meer advies.