Overkapping tuin

Offerte aanvragen

Een overkapping laat u het hele jaar van het buitenleven genieten. Met een overkapping in uw tuin van Verandahome heeft u in elk jaargetijde plezier van uw tuin. Ontdek de vele mogelijkheden van een overkapping. Profiteer van vrijheid, comfort en 365 dagen plezier van het buitenleven. Het aanbod is enorm. Laat u inspireren in de showroom van Verandahome.

Breed aanbod tuinoverkappingen

Verandahome heeft een breed aanbod overkappingen van verschillende merken in diverse prijsklassen voor uw huis en tuin. Verandahome heeft drie type overkappingen van het merk Verasol in haar assortiment, die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn:

Overkapping tuin

 

Montage van uw overkapping

De overkapping plaatst ons Verandahome montageteam vakkundig bij u thuis. We werken uitsluitend met een eigen team van monteurs om de overkapping bij u te monteren, zodat u direct kunt genieten van uw overkapping in uw tuin. U kunt rekenen op een ongekende kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. Met glaswanden kunt u van uw overkapping ook een tuinkamer op maat maken. 

Showroom Verandahome in Tilburg en Hapert

Kortom, als u langer van het buitenleven wilt genieten, bent u bij Verandahome aan het beste adres. We nodigen u graag uit om ons assortiment aluminium overkappingen te zien en te ervaren in onze showroom in Tilburg of in Hapert. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.