Overkappingadviseurs contact strandstoel
Overkappingadviseurs

Verandahome is aangesloten bij Overkappingadviseurs

Overkappingadviseurs is een krachtig samenwerkingsverband van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van overkappingen zoals veranda's, tuinkamers, kapschuren, lamellendaken, pergoladaken en alle daarbij behorende uitbreidingen en opties zoals wandsystemen, zonwering en de inrichting van je overkapping.

Alle aangesloten bedrijven werken met bekende merken en staan voor kennis, vakmanschap, kwaliteit, service en werken met eigen, speciaal opgeleide montageteams. Overkappingadviseurs heeft een eigen merk op het gebied van interieur en styling: OrangeVie. In onze webshop kunt u deze producten bestellen.

Keurmerk

Verandahome is aangesloten bij De Overkapping­adviseurs en we voeren het speciale ‘Overkapping­adviseurs’ keurmerk.

Meer info

Garantiefonds

Verandahome is aangesloten bij het GFOB, Stichting Garantiefonds OverkappingsBranche.

Meer info

Overkappingadviseurs keurmerk

KEURMERK

Alle bedrijven die aangesloten zijn bij De Overkappingadviseurs mogen het speciale ‘Overkappingadviseurs’ keurmerk voeren, zo ook Verandahome.

Het Keurmerk biedt u de volgende zekerheden:

  • Garantie
  • Aankoopzekerheid
  • Advies op maat
  • Vakkundige montage
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Duurzaam ondernemen
Overkappingadviseurs garantie

GARANTIEFONDS GFOB

Elke Overkappingadviseur is aangesloten bij het GFOB, hét Garantiefonds van de Overkappingadviseurs. Een overkapping is een investering waar u veel plezier van hebt en die een meerwaarde voor uw woning is. Toch kan er altijd wat gebeuren, zoals defecten, bedrijfsfaillissementen of een geschil met uw leverancier. Gelukkig hoeft u zich om deze zaken geen zorgen te maken; elke Overkappingadviseur is aangesloten bij het GFOB, Stichting Garantiefonds OverkappingsBranche.

Uw garantieaanspraken goed vastgelegd
Om er zeker van te zijn dat garantieafspraken worden nagekomen, schaft u uw overkapping aan bij een aangesloten deelnemer van Overkappingadviseurs. Voor u is het van belang dat betalingen veilig kunnen plaatsvinden en dat afspraken over garanties zijn vastgelegd.

Wat doet GFOB nog meer?
GFOB stelt voorwaarden aan haar deelnemers. Kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn naast financiële gezondheid, essentieel. Door het inschakelen van een aangesloten leverancier bent u er in ieder geval zeker van dat uw leverancier voldoet aan deze eisen.

Onze garanties:

  • Veilige (aan)betaling
  • Nakoming afspraken
  • Professionaliteit
  • Conflictbemiddeling

 

Meer informatie over de Overkappingadviseurs leest u ook op www.overkappingadviseurs.nl.