Terrasoverkapping met glazen schuifwanden

Offerte aanvragen

Wilt u uw tuin verfraaien met een terrasoverkapping met glazen schuifwanden? Laat u dan verrassen door het grote aanbod aan terrasoverkappingen van Verandahome. Wij zijn met onze zeer ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Maak kennis met een uitgebreide keuze overkappingen en geniet dit seizoen nog van uw eigen terrasoverkapping in de tuin.

Terrasoverkapping met glazen schuifwanden? Ontdek ons Assortiment

Verandahome biedt een uitgebreid assortiment terrasoverkappingen met glazen schuifwanden van verschillende merken, modellen en kleuren in diverse prijsklassen. Voor iedere huis en tuin vindt u een geschikte overkaping. Heeft u ook al eens gedacht aan een lamellendak overkapping? Of om de terrasoverkapping te gebruiken als carport?

terrasoverkappingen met glazen schuifwanden

Verasol terrasoverkapping

Verandahome is Selected Dealer van het Merk Verasol. Dit toonaangevend merk heeft drie type overkappingen in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. De terrasoverkappingen van Verasol zijn verkrijgbaar als;

Inclusief vakkundige montage

Wilt u de terrasoverkapping met glazen schuifwanden laten plaatsen? Ons eigen Verandahome montageteam monteert uw overkapping vakkundig bij u thuis. We werken uitsluitend met een eigen team van monteurs zodat u kunt rekenen op een ongekende kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. U kunt snel en direct genieten van uw terrasoverkapping met glazen schuifwanden in uw tuin.

terrasoverkapping met glazen schuifwanden

Showrooms Verandahome

Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres.