Veranda aan huis

Offerte aanvragen

Zoekt u een mooie comfortabele veranda aan huis? Ontdek het brede aanbod veranda’s van Verandahome. Laat u inspireren door onze uitgebreide keuze en hoogwaardige veranda’s en terrasoverkappingen. Bij Verandahome werken we uitsluitend met eigen ervaren montageteams, bieden we uitstekende service en zeer lange garantie. Kom langs, laat u inspireren en geniet dit seizoen nog van een eigen veranda aan huis.

Veranda aan huis met glas

Een veranda aan huis met glas is de perfecte manier om te genieten van het buitenleven. Geniet van de luwte en frisse lucht terwijl u heerlijk beschut buiten zit. Met de doorzichtige glazen schuifwand blijft u een prachtig uitzicht hebben op uw tuin. De grote glazen ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor je tuin het hele jaar door extra sfeervol is. U kunt zelf bepalen wanneer u de glazen veranda aan huis open of dicht zet. Hierdoor kunt u ze open zetten wanneer het u te warm wordt en dicht wanneer u het binnen warm wilt houden.

Veranda aan huis met glas

Verasol veranda aan huis

Verasol is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen in Europa. Van het merk Verasol heeft Verandahome in Tilburg drie type overkappingen in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Voor elke woning en tuin biedt Verasol een geschikte veranda aan huis.

Veranda laten monteren

Wilt u een veranda aan huis laten plaaten? Ons eigen Verandahome montageteam monteert uw veranda vakkundig bij u thuis. U kunt dus direct genieten van uw overkapping in uw tuin en rekenen op een ongekende kwaliteit voor jarenlang plezier. Ook kunt u er voor kiezen om tegelijkertijd glaswanden te laten plaatsen. Hiermee creëert u een tuinkamer.

Showroom Verandahome Tilburg en Hapert

Kortom, als u langer van het buitenleven wilt genieten, bent u bij Verandahome aan het beste adres. We nodigen u graag uit om ons assortiment veranda's aan huis te zien en te ervaren in onze showroom in Tilburg of in Hapert. Neem contact met ons op voor meer advies.