Veranda op maat

Offerte aanvragen

Geniet dit seizoen nog van een eigen veranda op maat. Verandahome biedt u een breed aanbod aan veranda's en terrasoverkappingen. Onze professionele montageteams zorgen ervoor dat uw veranda op maat perfect is afgewerkt. Bovendien bieden wij uitstekende service en een lange garantie. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door het uitgebreide aanbod veranda's. Uw wensen staan centraal bij Verandahome, zo krijgt u de perfecte veranda op maat.

Veranda op maat met glazen schuifwand

Geniet van het buitenleven met een veranda op maat met glazen schuifwand. Onze verandas zijn perfect voor het creëren van een stijlvolle en beschutte plek in uw tuin. Met de doorzichtige glazen schuifwand heeft u een prachtig uitzicht op de tuin. De glazen ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor uw tuin het hele jaar door extra sfeervol is. U kunt zelf bepalen wanneer u de veranda open of dicht zet, zodat u kunt genieten van de luwte en frisse lucht of van de warmte van binnen. Ontdek de voordelen van een veranda op maat met glas en ervaar de luxe van buiten leven.

Veranda op maat

Verasol veranda op maat

Verasol is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen in Europa. Van het merk Verasol heeft Verandahome in Tilburg drie type overkappingen in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Voor elke woning en tuin biedt Verasol een geschikte veranda op maat.

Veranda laten monteren

Wilt u een veranda op maat laten plaaten? Ons eigen Verandahome montageteam monteert uw veranda vakkundig bij u thuis. U kunt dus direct genieten van uw overkapping in uw tuin en rekenen op een ongekende kwaliteit voor jarenlang plezier. Ook kunt u er voor kiezen om tegelijkertijd glaswanden te laten plaatsen. Hiermee creëert u een tuinkamer.

Showroom Verandahome Tilburg en Hapert

Kortom, als u langer van het buitenleven wilt genieten, bent u bij Verandahome aan het beste adres. We nodigen u graag uit om ons assortiment veranda's op maat te zien en te ervaren in onze showroom in Tilburg, Waalwijk of in Hapert. Neem contact met ons op voor meer advies.