Veranda showroom

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een veranda showroom in de regio? Laat u dan verrassen door het grote aanbod veranda's van Verandahome. Wij zijn met onze zeer ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Maak kennis met een uitgebreide keuze overkappingen en geniet van uw eigen veranda in de tuin.

Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Neem ook eens een kijkje in één van onze virtuele showrooms onderaan deze pagina. Bij onze showrooms kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres.

Veranda showroom

Verasol veranda

Verandahome is Selected Dealer van het Merk Verasol. Dit toonaangevend merk heeft drie type overkappingen in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Deze veranda's zijn tevens te realiseren als tuinkamer door het toevoegen van glasschuifwanden. De terrasoverkappingen van Verasol zijn verkrijgbaar als;

Inclusief vakkundige montage

Wilt u de tuinkamer thuis laten plaatsen? Ons eigen Verandahome montageteam monteert uw overkapping met glasschuifwanden vakkundig bij u thuis. We werken uitsluitend met een eigen team van monteurs zodat u kunt rekenen op een ongekende kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. U kunt snel en direct genieten van uw overkapping in uw tuin.

Showrooms Verandahome

Breng een bezoek aan één van onze showrooms vol veranda's. Wij geven u persoonlijk en geheel vrijblijvend advies op maat.