Verasol

Offerte aanvragen

Wilt u optimaal en het hele jaar genieten van het buitenleven? Met een veranda of tuinkamer van Verasol heeft u in elk jaargetijde plezier van uw tuin. Verasol is al ruim 15 jaar toonaangevend op het gebied van hoogwaardige aluminium veranda- en tuinkamersystemen. 

Verasol Tuinkamer

Breed aanbod verasol veranda's

Verandahome heeft het complete aanbod veranda's van Verasol in haar assortiment. De drie type overkappingen van Verasol zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Dit zijn de modellen;

Montage van uw overkapping of tuinkamer

Wanneer u een veranda aanschaft van Verasol bent u verzekerd van kwaliteit. Het vakanudige montageteam van Verandahome monteert de veranda bij u thuis. We werken uitsluitend met een eigen team van monteurs om de overkapping bij u te monteren, zodat u direct kunt genieten van uw overkapping in uw tuin. U kunt rekenen op een ongekende kwaliteit waar u jaren plezier van heeft.

Verasol Highline CUBE

Showroom in Tilburg en Hapert

Ontdek de vele mogelijkheden met een veranda of tuinkamer van Verasol. Profiteer van vrijheid, comfort en 365 dagen plezier van het buitenleven. Het aanbod bij Verandahome is enorm. Laat u inspireren in de meer dan 400 vierkante meter grote showroom in Tilburg en de 1.000 vierkante meter showroom met buitentuin in Hapert. Daar vindt u een grote keus aan modellen, kleuren en uitvoeringen op ware grootte gepresenteerd. U kunt daarbij rekenen op een passend advies van één van onze verkoopadviseurs.

Kortom, als u langer van het buitenleven wilt genieten, bent u bij Verandahome aan het beste adres. We nodigen u graag uit voor een kopje koffie. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.