Glaswanden Geertruidenberg

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar kwaliteit glaswanden in Geertruidenberg? Ontdek het aanbod van Verandahome. Wij zijn officiële dealer van de hoogwaardige en bekende merken Verasol en Metalura. Met glaswanden geniet u het hele jaar door van het buitenleven en kunt u optimaal genieten van uw overkapping of buitenverblijf. U bent beschermd tegen  weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin of vakantieverblijf. Wij helpen u graag verder bij het dichtmaken van uw overkapping.

Verandahome glaswanden Geertruidenberg

Verasol glaswanden voor een aantrekkelijke prijs

De Verasol glaswanden zijn 10 mm dikke veiligheidsglaswanden en zorgen voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda of buitenverblijf niet verloren gaat. De glasschuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar en zijn dus zeer geschikt voor vrijstaande overkappingen of een ingesloten overkapping. De glaswanden worden compleet en op uw specifieke maat geleverd. Maak kennis met de Verasol glasschuifwanden of bezoek onze showroom bij u in de buurt.

Verasol glaswanden Geertruidenberg 

Vele voordelen met Glaswanden 

Twijfelt u nog over de aanschaf van glaswanden bij u thuis in Geertruidenberg? Wij garanderen u dat glaswanden eigenlijk alleen maar voordelen bieden. U heeft de mogelijkheid om uw overkapping of balkon wind- en waterdicht af te sluiten en geniet van maximaal doorzicht. Op onze glaswanden ontvangt u lange garantie en het inmeten van uw project is vanzelfsprekend. Met een overkapping met glazen schuifwanden creëert u een tuinkamer.

Steel-ART Draai-/vouwsystemen

De hoogwaardige Steel-ART draai- en vouwsystemen van Metalura geven de overkapping of veranda een eigentijdse uitstraling. Ook met Metalura geniet u elke dag van het buitenleven. De glazen wandsystemen zijn vervaardigd in smaakvol steellook design. De Steel-ART glazen wanden zijn toepasbaar in vrijwel iedere situatie en in elk type overkapping. Bij Steel-ART kozijnen met een draai-/vouwsysteem heeft u de mogelijkheid om zelf de verdeling van de roedes te bepalen. De profielen en de roedeverdeling zijn ook beschikbaar in andere kleuren en af te stemmen op de stijl van uw woning. De steellook wanden met het draai-/vouwsysteem hebben een hangende constructie. De onderrail wordt volledig in de vloer weggewerkt en zorgt voor een onbeperkte doorgang.

Glaswanden staal Geertruidenberg

Showrooms Verandahome

Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) en Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres. Wij zien u graag en helpen u verder voor persoonlijk advies.