Kleine tuinkamer

Offerte aanvragen

Wilt u uw tuin verfraaien met een kleine tuinkamer? Laat u dan verrassen door het grote aanbod aan tuinkamers van Verandahome. Het maakt bij ons niks uit of uw tuin groot of klein is. Wij maken onze tuinkamers op maat voor u zodat de tuinkamer in uw kleine tuin perfect past. Wij zijn met onze zeer ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Maak kennis met een uitgebreide keuze in tuinkamers en geniet dit seizoen nog in uw tuin of terras.

Tuinkamers voor kleine tuinen. Ontdek ons Assortiment.

Heeft u al een overkapping? Dan kunt u deze overkapping gemakkelijk uitbouwen tot een tuinkamer. Als u het dak en de staanders met glazen schuifwanden uitbreidt, ontstaat een ruimte waarin u beschermd bent tegen wind en regen. Met een tuinkamer stijgt daarnaast ook de waarde van uw woning.Verandahome biedt een uitgebreid assortiment tuinkamers van het merk Verasol. Wij leveren verschillende modellen en kleuren in diverse prijsklassen. Voor iedere huis en tuin vindt u een geschikte tuinkamer.

kleine tuinkamer

Verasol kleine tuinkamer

Verandahome is Selected Dealer van het Merk Verasol. Dit toonaangevend merk heeft drie type overkappingen in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Deze overkappingen zijn door het toevoegen van glasschuifwanden te realiseren als tuinkamer. De overkappingen van Verasol zijn verkrijgbaar als;

Uw kleine Tuinkamer met Metalura glaswanden

Gaat u liever voor een exclusieve staal-look? Geef dan uw overkapping of kapschuur een unieke uitstraling met de Steel-ART draai-/vouwsystemen van Metalura. Voor deze Steel-ART glazen wanden combineerde Metalura topkwaliteit aluminium met een exclusief en smaakvol design. Dankzij maatwerk en het unieke draai-/vouwsysteem zijn de glazen wanden toepasbaar in vrijwel iedere situatie en in elk type overkapping. De Metalura glassystemen zijn te bewonderen in onze showroom in Hapert.

tuinkamer kleine tuin

Inclusief vakkundige montage

Wilt u de kleine tuinkamer laten plaatsen? Ons eigen Verandahome montageteam monteert uw overkapping met glasschuifwanden vakkundig bij u thuis. We werken uitsluitend met een eigen team van monteurs zodat u kunt rekenen op een ongekende kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. U kunt snel en direct genieten van uw overkapping in uw tuin.

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Doorbraak van de buitenmuur naar de tuinkamer raden wij dan dus ook af.

Showrooms Verandahome

Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres.