Overkapping met glazen schuifwand Balen

Offerte aanvragen

Wilt u uw woning of tuin uitbreiden met een overkapping met glazen schuifwand in Balen? Laat u dan verrassen door Verandahome! Geniet dit seizoen nog van uw eigen overkapping met glazen schuifwanden en ontdek de keuze aan hoogwaardige overkappingen en veranda's. Verandahome is hier de perfecte partner voor.

Wat is een overkapping met glazen schuifwanden?

Een overkapping met glazen schuifwanden is een overkapping die afgesloten kan worden door middel van een schuifwand. Door middel van deze schuifwand kan de overkapping afgesloten worden. Hierdoor bent u onder de overkapping nog beter bechut tegen de verschillende weersinvloeden. Maar als het juist mooi weer is, kunnen de wanden ook eenvoudig opengeschoven worden voor extra frisse lucht. Een overkapping met glazen schuifwanden wordt ook wel een tuinkamer genoemd.

Waarom een overkapping met glazen schuifwanden?

Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Door glaswanden te laten monteren, kunt u op ieder gewenst moment van deze unieke plek gebruik maken en vaker van uw tuin genieten.

Overkapping met glazen schuifwand Balen

De voordelen van een overkapping met glazen schuifwanden

Een overkapping met glazen schuifwanden heeft verschillende voordelen. Ten eerste kunt u hiermee uw overkapping wind- en waterdicht afsluiten. Ondanks dat de overkapping afgesloten kan worden, behoudt u wel maximaal doorzicht doordat de wanden van glas zijn. Hierdoor blijft het open effect behouden. Daarnaast kunnen de wanden opengeschoven worden doordat het een schuifwand is. 

Overkapping met glazen schuifwanden laten monteren

Verandahome werkt alleen met de beste materialen en heeft daarnaast zeer ervaren en professionele vakmensen in huis. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u van begin tot eind van een perfecte service geniet. Ook zorgen wij voor een passend ontwerp en de benodigde vergunningen. Zo kunt u zo snel mogelijk van uw overkapping met glazen schuifwanden genieten. 

Showrooms Verandahome

Twijfelt u nog over de aanschaf van een overkapping met glazen schuifwanden bij u thuis in Balen? Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres. Wij zien u graag en helpen u verder voor persoonlijk advies.