Tuinkamer op maat

Offerte aanvragen

Wilt u uw tuin verfraaien met een tuinkamer? Laat u dan verrassen door het grote aanbod en de ruime keuzemogelijkheid van Verandahome. Wij kunnen een tuinkamer op maat ook voor u realiseren. Verandahome is met drie zeer ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Wij helpen u graag en geven u persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

Gratis inmeten en inclusief vakkundige montage

Verandahome biedt een uitgebreid assortiment tuinkamers van het merk Verasol en Metalura. Wij leveren verschillende modellen en kleuren in diverse prijsklassen. Omdat ieder(e) huis en tuin verschillend is, vinden wij maatwerk de standaard. Ons eigen Verandahome montageteam meet en monteert uw overkapping met glasschuifwanden vakkundig bij u thuis. We werken uitsluitend met een eigen team van monteurs zodat u kunt rekenen op een ongekende kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. U kunt snel en direct genieten van uw overkapping in uw tuin.

Verasol Tuinkamer Lommel

 

Verasol tuinkamer

Verandahome is Selected Dealer van het Merk Verasol. Dit toonaangevend merk heeft drie type overkappingen in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. Deze overkappingen zijn door het toevoegen van glasschuifwanden te realiseren als tuinkamer. De overkappingen van Verasol zijn verkrijgbaar als;

Tuinkamer met Metalura glaswanden

Gaat u liever voor een exclusieve staal-look? Geef dan uw overkapping of kapschuur een unieke uitstraling met de Steel-ART draai-/vouwsystemen van Metalura. Voor deze Steel-ART glazen wanden combineerde Metalura topkwaliteit aluminium met een exclusief en smaakvol design. Dankzij maatwerk en het unieke draai-/vouwsysteem zijn de glazen wanden toepasbaar in vrijwel iedere situatie en in elk type overkapping. De Metalura glassystemen zijn te bewonderen in onze showroom in Hapert.

Metalura glaswanden Lommel

Inclusief vakkundige montage

Ook een bestaande overkapping kunt u eenvoudig uitbouwen tot een tuinkamer. Als u het dak en de staanders met glazen schuifwanden uitbreidt, ontstaat een tuinkamer en bent u beschermd tegen wind en regen. Met een tuinkamer stijgt ook de waarde van uw woning. Wij werken uitsluitend met een eigen team van monteurs zodat u kunt rekenen op een ongekende kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. U kunt snel en direct genieten van de overkapping in uw tuin. Graag tot ziens in onze Showroom.