Sunmaster Knikarmschermen Verandahome

geniet maximaal van uw terras

Knikarmschermen

Dankzij een knikarmscherm geniet u maximaal van uw terras buiten. Een elektrisch of handmatig knikarmscherm van Sunmaster brengt schaduw en privacy, met behoud van ruimte en bewegingsvrijheid.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Kies uit de vele mogelijkheden

Sunmaster heeft vele typen, schermkleuren en doekdessins waar u uit kunt kiezen. We maken en monteren het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm helemaal naar uw wens.

De voordelen van het kopen van een knikarm zonnescherm

Een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm is een zonnescherm met twee armen die horizontaal uitklappen, vlak onder het doek. Het scherm strekt zich uit boven het terras, zonder dat u er tegenaan loopt. Zittend of staand heeft u vrij uitzicht en alle ruimte. Terwijl de zon zachtjes streelt en de wind aangenaam kietelt… Wat een weelde.

Open de zonwering met knikarm die u buiten hebt hangen zover als u wilt. Omdat de zon er niet onderdoor schijnt, blijft het zonlicht weg bij de ramen van uw huis. Daardoor blijft het ook binnen heerlijk behaaglijk. Bovendien beschermt u met een elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm uw meubels en houten vloer tegen verkleuring. U ervaart dus alleen maar voordelen als u besluit een knikarm zonnescherm van Sunmaster te kopen!

CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN

Voordelen knikarmscherm

 • Bespaar energie: met een knikarmscherm blijft het binnen tot wel zeven graden koeler
 • Extra ruimte voor uw terras
 • U loopt zonder problemen onder uw zonnescherm door
 • Keuze uit diverse doeksoorten, kleuren en dessins
 • Elektrische bediening mogelijk

 

Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol actiefolder c07-2023
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.