Verasol Profiline Zonwering Verandahome

temperatuur reguleren

Onderdakzonwering Type T200

Wanneer de temperaturen oplopen buiten, kan het onder uw veranda ook behoorlijk warm worden. Daarom heeft Verasol voor haar veranda's en tuinkamers speciale onderdakzonwering type T200 zonwering ontwikkeld, passend in de stijl van uw veranda. T200 onderdakzonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en designs en is op maat leverbaar.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

"Wij zijn zeer tevreden met de bijpassende profiline zonwering"

De temperatuur reguleren

Zodra de temperaturen gaan stijgen en de zon steeds feller schijnt, is zonwering onder uw veranda of in uw tuinkamer geen overbodige luxe. Met T200 zonwering kunt u zowel de temperatuur als de lichtinval onder uw overkapping controleren en bepalen. Daarnaast biedt het zonnedoek bescherming tegen de schadelijke UV-straling. De T200 zonwering wordt onder het dak van uw veranda of tuinkamer gemonteerd. Hierdoor is de zonwering beschermd tegen wind en regen en blijft deze dus langer mooi.

Elektrisch aangedreven T200 zonwering

De T200 is leverbaar tot een breedte van 6000 mm en bestaat uit één groot doek, gespannen tussen een frame. Grotere breedtes zijn mogelijk, dan wordt het doek uit twee delen gemaakt die u tegelijk of onafhankelijk van elkaar kunt bedienen.

De T200 zonwering wordt elektrisch aangedreven. Hierdoor kunt u de zonwering bedienen door middel van de bijgeleverde schakelaar of met de optionele afstandsbediening. Heeft uw veranda meerdere soorten zonwering? Kie sdan voor het Somfy steem, zodat u al uw zonweringen met één afstandsbediening kunt bedienen.

Wilt u meer weten over T200 onderdakzonwering en de verschillende mogelijkheden? Verandahome helpt u graag verder bij uw keuze.

CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN

 

 

Daarom u kiest voor de T200 onderdakzonwering

 • Geringe installatiehoogte
 • Optioneel met afstandsbediening en elektrische bediening
 • Doek blijft vrij van wind en regen
 • Vele kleuren en designs mogelijk
 • Perfecte onderhoudsarme zonwering
 • Geschikt voor alle Verasol overkappingen en tuinkamers
 • Verkrijgbaar met Vario-volant uitbreiding
Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol actiefolder c07-2023
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.