Onderdakzonwering T350 Verandahome

Rondom beschut tegen de zon

Onderdakzonwering Type T350

De T350 onderdakzonwering is de meest uitgebreide onderdakzonwering in ons assortiment. De T350 is elektrisch aangedreven en aan beide zijden voorzien van een ritsgeleiding in de rails. Voordeel hiervan is dat het doek rondom gesloten is en extra strak onder uw veranda hangt.

 

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Altijd een passende keuze

De T350 zonwering heeft alle kenmerken van zijn twee voorgangers, de T90 en T200. Het verschil zit hem in de zijkanten van het doek. Het doek loopt met de zijkanten door een rails en is voorzien van een ritsgeleiding, waardoor het licht nog beter buiten de veranda wordt gehouden! Dat maakt deze zonwering uitermate geschikt voor glasveranda's en -tuinkamers.

Uiteraard is ook deze zonwering te bedienen met een wandschakelaar of afstandsbediening. U kunt ook kiezen voor het Somfy systeem, dat u met eventueel bestaande zonweringen kunt koppelen.

En wist u dat er een zeer ruime keuze is aan doekkleuren en -dessins? Wat uw smaak of stijl ook is, u vindt bij ons altijd het perfecte doek voor uw zonwering. De mogelijkheden in kleuren en dessins zijn zeer uiteenlopend. In onze showroom laten wij ze graag allemaal zien.

Daarom kiest u T350 onderdakzonwering:

 • Elektrische bediening (mogelijk met Somfy IO)
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins
 • Geschikt voor alle overkappingen en tuinkamers
 • Verkrijgbaar met Vario-volant uitbreiding
Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol folder c04-2024
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.