Sunmaster Rolluiken Verandahome

Bespaar energie

Rolluiken

Met rolluiken creëert u een extra isolerende laag buiten om uw huis. Rolluiken weren niet alleen de zomerse hitte, maar ook de winterse kou; dat scheelt energiekosten!

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Multifunctionele rolluiken

Bij Verandahome kunt u terecht voor kwaliteit rolluiken van het merk Sunmaster. Welk rolluik u ook neemt, het is altijd multifunctioneel. U bepaalt zelf de uitstraling en kleur van uw rolluik. Bij Verandahome heeft u de keuze uit drie varianten. Elk rolluik bestaat uit een aluminium kap, aluminium geleiders en aluminium vol geschuimde isolerende lamellen. U bedient het rolluik elektrisch of handmatig (met een band of slingerstang).

De voordelen van rolluiken

Met rolluiken creëert u een extra isolerende laag om uw huis. Rolluiken weren niet alleen de zomerse hitte, maar ook de winterse kou; dat scheelt energiekosten! Daarnaast verduisteren rolluiken, schrikken ze inbrekers af, beschermen ze uw houten kozijnen en hebben ze een geluidswerende werking. Genoeg redenen om een rolluik van Sunmaster te bestellen.

Op maat volgens uw wensen

We maken de rolluiken op maat volgens uw wensen en passend bij uw huis. Onze producten variëren in hoogte van 50 tot 280 centimeter en de breedtes lopen uiteen van 50 tot 440 centimeter. Bovendien heeft u volop keuze in de uitvoering. Veel mensen kiezen voor de standaard gerolvormde aluminium kappen, maar tegen een geringe meerprijs kunt u ook een rolluik met kappen van geëxtrudeerd aluminium (rond of vierkant) bestellen. Kies uit diverse standaardkleuren voor lamellen en omkasting. Onze extrusiekasten zijn leverbaar in tal van RAL-kleuren. Ook een rolluik met deur of voorzetrolluik behoort tot de mogelijkheden.

CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN

Isoleer uw huis met rolluiken van Veradahome

 • Direct resultaat
 • Betaalbaar
 • Advies en installatieservice
bg_dark_grey

BEDIEN UW ROLLUIK OP AFSTAND MET SMART HOME

Al uw zonwering op afstand bedienen met smartphone of tablet? Dit kan met Smart Home. Thuis, onderweg of op vakantie. Met Smart Home bent u in staat de zonwering volledig naar wens te programmeren. Ideaal voor onverwachte situaties en gebruiksgemak. Niewsgierig naar alle opties? Vraag naar de vele mogelijkheden. Wij helpen u graag verder in één van onze showrooms.

Smart Home bediening voor rolluiken Verandahome
Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol actiefolder c07-2023
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.