Sunmaster Screens Verandahome

Weer de zon

Screens

Screens, één van de meest efficiënte oplossingen om de zon te weren. Een screen is een veelzijdig product; het houdt zon en warmte tegen zonder het uitzicht te belemmeren.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Bescherming

Screens filteren eveneens UV-straling en beschermen daarmee elke ruimte in huis tegen warmte en verkleuringen door UV-straling. Het biedt privacy, is goed bestand tegen weer en wind en kan veelzijdig worden toegepast. Wij bieden een brede keuze in typen, bedieningen, kleuren en designs.

Een screen is een verticale zonwering met een glasvezeldoek, dat van boven naar beneden loopt in geleiders. Het doek is kleurvast, schimmelvrij en verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. We maken uw screen op maat, passend bij u en bij de uitstraling van uw huis. U heeft keuze uit diverse kastvormen, kastmaten en vele kleuren.

ZipScreen

Wilt u een extra windvast screen? Ga dan voor een ZipScreen. Het doek van dit screen is voorzien van ritsen, die in een kunststof profiel lopen en zo het doek op zijn plaats houden. Bij de ZipScreen is het doek compleet opgesloten in de zijgeleiders. Het fijne van ZipScreens is dat het mogelijk is deze aan te sturen via zonne-energie. 100% draadloos en een energiebesparende en milieubewuste keuze!

Verschillende opties

Kiest u voor ons gepatenteerde Sunfix®- systeem? Dan vergrendelen we het screen aan de onderzijde met een ingenieus veersysteem. Zo weet u zeker dat uw screen extra windvast is, een strak doekoppervlak en een langere levensduur heeft. Bij de aanschaf van een screen valt er veel te kiezen. Onze kleinste screen, de Square 70 is toepasbaar tot een maximale breedte van 240 cm. Ons grootste screen de SunZip Square Max heeft een maximale breedte van 500 cm. We hebben verschillende kastdesigns en afmetingen, screenkappen en geleiders.

CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN

Kies voor screens als zonwering

 • Houden zon en warmte tegen, zonder het uitzicht te belemmeren.
 • Filteren UV-straling en beschermen daarmee elke ruimte in huis tegen warmte en verkleuringen.
 • Ze bieden privacy.
 • Goed bestand tegen weer en wind.
 • Veelzijdige toepassingen.
 • Brede keuze in typen, bedieningen, kleuren en designs.
Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol actiefolder c07-2023
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.