Sunmaster Uitvalschermen Verandahome

aangename binnentemperatuur

Uitvalschermen

Wanneer de zon flink schijnt, zorgt het uitvalscherm ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Kiest u voor uitvalarmen die iets doorval hebben, dan wordt ook een laagstaande zon geweerd. Kortom; uitvalschermen zijn een ware verrijking voor uw woning en uw comfort. Dankzij onze windvaste armen zijn ze ook betrouwbaar als het weer plotseling omslaat.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

De voordelen van een uitvalscherm

Een uitvalscherm heeft aan weerszijden twee armen. Als u het scherm wilt laten zakken, bewegen de armen. Deze zitten aan een aluminium profiel dat vastzit aan de gevel. Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar u niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm. Toch houdt u volledig zicht naar buiten.

Uitvalscherm met glijarm

Wilt u een uitvalscherm op een plek waar mensen onderdoor lopen, zoals boven de ingang van een winkel of restaurant? Dan is een uitvalscherm met glijarm-constructie de beste oplossing. Dit type zonwering is ook heel geschikt voor een terras waar geen traditioneel uitvalscherm kan worden geplaatst omdat er bijvoorbeeld een deur zit. Een uitvalscherm met glijarm wordt meestal gemonteerd op een gevel die minder geschikt is voor een knikarmscherm. Een scherm met glijarm heeft een grotere uitval dan een traditioneel uitvalscherm.

CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN

Daarom kiest u voor een uitvalscherm:

 • Houd de zon en warmte buiten
 • Windvast
 • Behoud vrij zicht naar buiten
 • Ook met elektrische bediening en solar-bediening mogelijk

 

Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol folder c05-2024
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.