Verasol Greenline Zonwering Verandahome

Geniet langer met

Zonnedoeken

Geniet langer van uw veranda of tuinkamer met zonnedoeken van Verasol. Deze zijn door hun aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en de sfeervolle uitstraling een waardevolle aanwinst voor uw Greenline of Profiline veranda.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Maak sfeer met zonnedoeken

Zonnedoeken zijn onze meest voordelige vorm van zonwering. Zonnedoeken worden onder het dak van uw veranda gemonteerd en hangen stijlvol gedrappeeerd. Zo geven ze schaduw én sfeer in uw overkapping.

Zonnedoeken zijn verkrijgbaar in twee kleuren: antraciet en gebroken wit. De doeken zijn standaard 92 centimeter breed. U bedient de doeken afzonderlijk van elkaar met een bedieningsstang. Zo heeft u optimale controle over de hoeveelheid zon en schaduw in uw overkapping. U kunt de doeken eenvoudig uit de rails schuiven om deze te wassen (op 30 graden) of om ze voor het winterseizoen op te bergen.

De doeken passen vanwege de standaardbreedte perfect op de Verasol Greenline en Profiline veranda's met polycarbonaat dak. Bij een glazen dak moeten de schaduwdoeken op maat worden gemaakt.

Uw zonnedoekset is eenvoudig te monteren dankzij de duidelijke handleiding, Bent u niet zo handig? Dan kunnen wij de doeken natuurlijk ook voor u monteren.

Wilt u meer weten over zonnedoeken, wat de mogelijkheden zijn en uit welke kleuren u kunt kiezen? Verandahome vertelt u er graag meer over.

CONTACT OPNEMEN OFFERTE AANVRAGEN

 

 

 

Daarom kiest u voor een zonnedoek

 • De meest voordelige zonwering voor uw overkapping
 • Handmatig te bedienen
 • Eenvoudig te monteren en te bedienen
 • Uit voorraad leverbaar
 • Uit te wassen op 30 graden
Projecten

Reeds gerealiseerde dromen. Van basic tot geheel maatwerk.

Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is! Laat u inspireren door deze prachtige veranda's, tuinkamers en carports van Verandahome.

Verandahome

Uw veranda in 4 stappen

Stap 1

Inspiratie opdoen

Ontdek onze uitgebreide collectie veranda's en laat u inspireren door de verschillende stijlen, ontwerpen en materialen. Wat past bij uw stijl, uw huis en uw tuin?

Stap 2

Persoonlijk advies

Maak een afspraak in de showroom met één van onze deskundige adviseurs. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat uw visie tot leven komt.

Stap 3

Ontwerp en maatwerk

Van de afmetingen en indeling tot de materialen en afwerkingen, uw veranda is maatwerk. Onze adviseurs stellen met u de veranda van uw dromen samen.

Stap 4

Vakkundige montage

Onze ervaren vakmannen zorgen voor een vlotte en professionele installatie van de veranda bij u thuis. Ze hebben oog voor detail en kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Benieuwd wat Verandahome voor u kan betekenen? Zet nu de eerste stap. Kom naar de showroom en ontdek de wereld aan mogelijkheden.

Contact opnemen

Verasol actiefolder c07-2023
Downloads

Onze actuele
actiefolder

Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk hier onze acties.

folder bekijken

 • Passend en origineel ontwerp, met de juiste bouwtekeningen.
 • Wij verzorgen alle benodigde vergunningen.
 • Benodigde bouwkundige werkzaamheden aan de woning.
 • Funderingswerkzaamheden.
 • Wij plaatsen de complete constructie.
 • Voor iedere overkapping de juiste beglazing.
 • Gegarandeerd een hoog afwerkingsniveau.
 • Wij leveren ook accessoires zoals verlichting, verwarming etc.