Overkapping met glazen schuifwand Veldhoven

Offerte aanvragen

Wilt u uw woning of tuin uitbreiden met een overkapping met glazen schuifwand in Veldhoven? Laat u dan verrassen door het aanbod van Verandahome en geniet dit seizoen nog van uw eigen overkapping met glazen schuifwand. Ontdek de mogelijkheden aan hoogwaardige overkappingen en veranda's van Verandahome, de perfecte partner op het gebied van glazen schuifwanden.

Wat is een overkapping met glazen schuifwanden?

Een overkapping met glazen schuifwanden is een overkapping die afgesloten kan worden door middel van een schuifwand. Deze wand zorgt ervoor dat u nog beter beschut bent tegen de verschillende weersinvloeden, zoals regen en wind. Maar is het juist zonnig? Dan kunnen de wanden eenvoudig opengeschoven worden voor extra frisse lucht. Een overkapping met glazen schuifwanden wordt ook wel een tuinkamer genoemd.

Waarom een overkapping met glazen schuifwanden?

Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Door glaswanden te laten monteren, kunt u op ieder gewenst moment van uw tuin gebruikmaken en langer van het buitenleven genieten. 

Overkapping met glazen schuifwand Veldhoven

De voordelen van een overkapping met glazen schuifwanden 

Een overkapping met glazen schuifwanden heeft meerdere voordelen. Ten eerste kunt u hiermee uw overkapping wind- en waterdicht afsluiten waardoor u geen last heeft van de verschillende weersinvloeden. Ondanks dat de overkapping afgesloten kan worden, behoudt u wel maximaal doorzicht doordat de wanden van glas zijn. Hierdoor blijft het open effect behouden. Als laatste kunnen de wanden opengeschoven worden waardoor de tuinkamer meer onderdeel van de tuin wordt. Ook creëert u meer leefruimte met een overkapping.

Overkapping met glazen schuifwanden laten monteren

Verandahome werkt alleen met de beste materialen en heeft daarnaast zeer ervaren en professionele vakmensen in huis. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u van begin tot eind van een perfecte service geniet. Ook zorgen wij voor een passend ontwerp en de benodigde vergunningen. Zo kunt u zo snel mogelijk van uw overkapping met glazen schuifwanden genieten. 

Showrooms Verandahome

Twijfelt u nog over de aanschaf van een overkapping met glazen schuifwanden bij u thuis in Veldhoven? Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres. Wij zien u graag en helpen u verder voor persoonlijk advies.