Serre Oosterhout

Offerte aanvragen

Wilt u uw woning uitbreiden met een serre in Oosterhout? Ontdek dan snel het aanbod en laat u verrassen door Verandahome. Wij zijn een officiële dealer van bekende merken zoals Verasol en Metalura en hebben ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Met een serre kunt u gegarandeerd ieder seizoen genieten van deze ruimte. 

Voordelen van een serre

Een serre als aanbouw aan uw huis heeft verschillende voordelen. Zo creëert u niet alleen meer ruimte in huis, maar ook meer licht doordat de wanden en het plafond van glas zijn. De kozijnen en het glas zijn geïsoleerd waardoor de warmte binnen blijft, maar u toch het gevoel krijgt van buitenleven dankzij de grote glaswanden. Een serre is dus anders dan een tuinkamer. Hiermee verbeterd u het leefklimaat in uw woning en geeft u uw huis meerwaarde. Wij leveren verschillende modellen en kleuren in diverse prijsklassen. Voor iedere huis en tuin hebben wij dus wel een geschikte serre. 

Serre Oosterhout

 

 

Een serre van Verandahome

Verandahome is uw complete partner bij het realiseren van uw ideale serre. Verandahome werkt uitsluitend met de beste materialen en beschikt over zeer ervaren vakmensen. Bij Verandahome zorgen wij ervoor dat u van begin tot eind van een goede service geniet. Van een passend ontwerp en de benodigde vergunningen tot een hoogwaardige afwerking en passende accessoires zoals verlichting of verwarming.   

Een serre naar wens

Twijfelt u nog over de aanschaf van een serre bij u thuis in Oosterhout? Wij helpen u graag verder met het ontwerpen van een passende ruimte, helemaal naar uw wens. Met een serre laat u de waarde van uw woning stijgen en vergroot u uw eigen woonplezier. 

Showrooms Verandahome

Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres. Wij zien u graag en helpen u verder voor persoonlijk advies.