Terrasoverkapping Tilburg

Offerte aanvragen

Wilt u uw tuin verfraaien met een terrasoverkapping in Tilburg? Laat u dan verrassen door het grote aanbod aan terrasoverkappingen van Verandahome. Wij zijn met onze zeer ruime showrooms gevestigd in Tilburg en Hapert. Maak kennis met een uitgebreide keuze overkappingen en geniet dit seizoen nog van uw eigen terrasoverkapping in de tuin.

Terrasoverkapping Tilburg? Ontdek ons Assortiment

Verandahome biedt een uitgebreid assortiment terassoverkappingen van verschillende merken, modellen en kleuren in diverse prijsklassen. Voor iedere huis en tuin vindt u een geschikte overkaping. Heeft u ook al eens gedacht aan een lamellendak overkapping? Of om de terrasoverkapping te gebruiken als carport?

Terrasoverkapping Tilburg

Verasol veranda

Verandahome is Selected Dealer van het Merk Verasol. Dit toonaangevend merk heeft drie type overkappingen in haar assortiment die zowel in polycarbonaat als in glas leverbaar zijn. De terrasoverkappingen van Verasol zijn verkrijgbaar als;

Vakkundige montage overkapping Tilburg

Wilt u de terrasoverkapping in of nabij Tilburg plaatsen? Ons eigen Verandahome montageteam monteert uw overkapping vakkundig bij u thuis. We werken uitsluitend met een eigen team van monteurs zodat u kunt rekenen op een ongekende kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. U kunt snel en direct genieten van uw overkapping in uw tuin. Ook kunt u er voor kiezen om tegelijkertijd glaswanden te laten plaatsen. Hiermee creëert u een tuinkamer. Naast de glaswanden heeft u ook de mogelijkheid om zonweringen toe te voegen aan uw terrasoverkapping, waardoor u in de zomer heerlijk in de schaduw kunt zitten.

Montage overkapping Tilburg

 

Showrooms Verandahome

Wij nodigen u graag uit in één van onze showrooms, te vinden in Hapert (ruim 1.000 m2) of Tilburg (ruim 400m2). Bij ons kunt u gratis parkeren en krijgt u goed advies! Kortom, bij Verandahome bent u altijd aan het beste adres.